preskoči na sadržaj

Osnovna škola Bedenica

 

Radovi u školskoj godini 2011./2012.

 

U školskoj godini 2011./2012. najviše smo se orijentirali na uređenje okoliša naše škole. Mnogo pažnje posvetili smo našem školskom vrtu te smo postavili i sustav navodnjavanja.

Kako bismo olakšali pristup vrtu, iskopali smo i uredili kamenu stazicu uzduž desne strane škole, a koja se spušta prema vrtu.

Također smo uredili i kratku stazicu prema dvorištu škole kako bi se olakšao ulaz učenicima i djelatnicima za vrijeme dok je školska ograda zatvorena.

Zbog toga smo morali premjestiti nekoliko ukrasnih grmova, a ujedno smo okopali i uredili ostalo ukrasno bilje, zalijali ga. Zasadili smo neke nove voćke, a redovito održavamo i travnjak.

Kako naši učenici često u školu dolaze biciklom, uredili smo i nova parkirna mjesta za bicikle.

Marljive eko i cvjećarske grupe tijekom cijele su godine zalijevale cijeće, sudjelovale u Zelenoj čistki, modelari su pripremili kućice za ptice.

U svaku smo učionicu postavili računalo kako bismo unaprijedili izvođenje nastave. Trenutno čekamo još i na postavljanje fiksnih projektora u sve učionice.

Osim toga, naučili smo raditi kuglice za bor, broševe, nakit, ukrasne kutijice, decuopage ukrasne daske itd., a čijom smo prodajom prikupili novčana sredstva za daljnje uređenje naše škole i njenog okoliša.

 


Obavijesti
RASPORED SATI
Kurikulum i GPP
Jelovnik

 

Priloženi dokumenti:
Jelovnik - svibanj 2021..docx

Radno vrijeme knjižnice

A tjedan

ponedjeljak

8.30 - 13.30 sati

srijeda

8.30 - 14.30 sati

petak

8.30 - 13.30 sati

B tjedan

utorak

8.00 - 15.00 sati

četvrtak

8.00 - 15.00 sati

Popis lektire

E-nasilje

Nasiljem se ne smatra samo fizički udarac, već i vrijeđanje, omaložavanje i iskorištavanje djece putem interneta. Ukoliko smatrate da ste žrtva elektroničkog nasilja ili pak poznajete takvu osobu ili situaciju, prijavite to klikom na "Crveni gumb".

Tražilica


Napredno pretraživanje
Traži
Brojač posjeta
Ispis statistike od 13. 11. 2009.

Ukupno: 345103
Ovaj mjesec: 1936
Danas: 109
CMS za škole logo
Osnovna škola Bedenica / Bedenica 111, HR-10381 Bedenica / os-bedenica.skole.hr / ured@os-bedenica.skole.hr
preskoči na navigaciju