preskoči na sadržaj

Osnovna škola Bedenica

 

Radovi u školskoj godini 2007./2008.

 

U školsku godinu 2007./2008. krenuli smo kao samostalna škola. Učenike su u novoj 2007./08. školskoj godini dočekale novouređene učionice opremljene novim klupama, stolcima, bijelim pločama, ormarima i nastavnim pomagalima.

Uskoro je s radom započela i školska kuhinja sa raznovrsnim toplim obrocima.

 

Svi učenici se hrane u školskoj kuhinji.

Radovi na podrumskoj prostoriji – prosinac 2007. – informatička učionica

 

U našoj školi učenici nisu mogli pohađati nastavu informatike budući da nije postojalo niti jedno računalo, a niti prostor u kojem bi se održavala nastava. Cilj nam je bio omogućiti učenicima nastavu informatike. Jedini slobodni prostor za tu namjenu bila je podrumska prostorija. Kako je pristup do nje bio kroz otvoreno stubište, bilo je nužno pristupiti zatvaranju stubišta. Nakon toga je postavljen parket, obojani su zidovi, nabavljen je namještaj, a učionica je opremljena računalima koja su donacija T-HT-a i Zagrebačke banke. Ukupno je dobiveno 20 računala. Tako je 22. siječnja 2008. održan prvi sat informatike u našoj školi.

 

Zatvoreno stubište prema informatičkoj učionici.

Uređena informatička učionica.

Uređenje dvorišta i okoliša škole

 

Tijekom proljetnih praznika uređeno je školsko dvorište, a djelomično i okoliš škole. U akciji su sudjelovali učenici, roditelji i djelatnici škole.  Na ulazu u školsko dvorište proširena je ograda. Prvi dio dvorišta je asfaltiran budući da tu parkira mini bus prilikom dovoza i odvoza učenika putnika u školu, a ispred same školske zgrade stavljeni su opločnici (donacija Leier-Leitel iz Turčina). Također je opločeno i stubište kojim se dolazi na igralište. Oko same zgrade napravljena je stazica od betonskih ploča, a na dva mjesta stavljene su klupe i stolovi (donacija IVA– PROM-a iz Jertovca) gdje učenici mogu sjediti prije nastave, a također i sama nastava može biti odrađena na njima. Veći dio okoliša škole je zatravljen i redovito se održava, a napravljen je i jedan detalj – suhozid od žardinjera za cvijeće.

Izvađene su stare ploče i njima je napravljena staza oko škole.

Teren je poravnat i pripremljen za postavljanje opločnika.

Uz nove opločnike postavljene su i klupe na kojima se za lijepog vremena održava i nastava.

U žardinjere su vrijedni  članovi cvjećarske grupe zasadili cvijeće.

Školsko igralište

 

Radi potrebe školskog športskog društva i izvođenja nastave tjelesne i zdravstvene kulture prošireno je te ograđeno školsko igralište. Na igralištu su iscrtane crte za košarkaško i rukometno igralište, a nabavljeni su i novi golovi (donacija Građ-prom-a). Tijekom školske godine ograđeno je školsko igralište PVC mrežom, kako bi se smanjila mogućnost istrčavanja djece na cestu koja je tik do igrališta, te spriječilo bacanje lopte na cestu.


Obavijesti
RASPORED SATI
Kurikulum i GPP
Jelovnik

 

Priloženi dokumenti:
Jelovnik - svibanj 2021..docx

Radno vrijeme knjižnice

A tjedan

ponedjeljak

8.30 - 13.30 sati

srijeda

8.30 - 14.30 sati

petak

8.30 - 13.30 sati

B tjedan

utorak

8.00 - 15.00 sati

četvrtak

8.00 - 15.00 sati

Popis lektire

E-nasilje

Nasiljem se ne smatra samo fizički udarac, već i vrijeđanje, omaložavanje i iskorištavanje djece putem interneta. Ukoliko smatrate da ste žrtva elektroničkog nasilja ili pak poznajete takvu osobu ili situaciju, prijavite to klikom na "Crveni gumb".

Tražilica


Napredno pretraživanje
Traži
Brojač posjeta
Ispis statistike od 13. 11. 2009.

Ukupno: 345103
Ovaj mjesec: 1936
Danas: 109
CMS za škole logo
Osnovna škola Bedenica / Bedenica 111, HR-10381 Bedenica / os-bedenica.skole.hr / ured@os-bedenica.skole.hr
preskoči na navigaciju